Global knivset


Rea pågår just nu på Globals knivset!


Cervera.se

Störst sortiment på Globals knivset!


Global knivset bagaren och kocken

Bagaren&kocken.se


 
När du ska köpa Globalknivar är det en smart idé att köpa ett helt set. Ett set består ofta av minst två produkter och oftast knivar. Det är alltid billigare att köpa produkterna i ett set än var för sig. Normalt får man en ”inbyggd” rabatt på ca 20%. Inte sällan är knivseten på kampanj och säljs med en rabatt mot ordinariepris. Om du väljer ett större knivset (minst 4 knivar) kan du ibland få upp till 50% rabatt mot ordinarie pris jämfört om du skulle köpt knivarna var för sig. Det är en bra affär!
Leta igenom förslagen ovan och håll utkik för större set med röda priser, där sparar du mest pengar!

Knivsset från Global med andra produkter
I produkterna ovan finner du även kombinationer med skärbrädor, knivslipar och även bestick från Global. Hela Globals sortiment håller en mycket hög kvalitet och flera av produkterna är riktigt prisvärda. En favorit är seten innehållande enbart en kökskniv tillsammans med en knivslip. Detta är en utmärkt present.

Se upp för falska knivset från Global
I Kina tillverkas kopior på allt, så även knivset från Global. Knivarna är mycket välgjorda och svåra att avslöja på bild men håller givetvis inte samma kvalitet som orginal seten från Global. Om du inte väljer att handla dina Globalknivar från seriösa svenska webbutiker bör du tänka på följande för att undvika falska knivar;

  1.  Återigen; Håll dig till kända Svenska webbutiker som säljer Globals knivset.
  2.  Var misstänksam mot väldigt låga priser på knivarna.
  3. Googla den butik du tänkt köpa ifrån och kolla så att den är seriös.